Seminar: Izazovi malog i srednjeg poduzetništva

Seminar ‘Izazovi malog i srednjeg poduzetništva’ u organizaciji Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju i Centra za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj HGK.

Datumi i mjesto održavanja seminara: 2.3., 9.3. i 16.3.2013., Zagreb, HGK, Nova cesta 3 – 7, 2. kat

Vrijeme održavanja: od 10 – 14 sati

Cijena edukacije: besplatno

Broj sudionika: 15 polaznika po seminaru

 

Cilj seminara bio je upoznati sudionike kroz teoretska znanja i praktične vježbe s osnovnim pojmovima iz područja financija i tržišta u kojem poduzeće posluje, o regulatornom okviru unutar kojeg posluju kreditne institucije, kako se obratiti zahtjevom kreditnoj instituciji, o upravljanu novčanim tokovima poduzeća, odabiru adekvatnog izvora kreditiranja te kako prepoznati rane znakove financijske nestabilnosti poduzeća.

Seminar je bio namijenjen vlasnicima i menadžmentu srednjih i malih poduzeća koji se žele upoznati s praktičnim znanjima iz područja financija u cilju unapređenja poslovanja svog poduzeća, zaposlenicima u odjelima računovodstva i financija.
Projekt je financiran od strane Američkog veleposlanstva u Zagrebu u sklopu donacija koje su dodijeljene udrugama za projekte usmjerene na promicanje ekonomskih reforma i poduzetništva.

2.3.2013.